dijous, 15 de novembre del 2007

Sortir al pas!

Senyor Conseller d'Innovació: Oi qué es cert que el seu Departament te destinada una importantíssima assignació pressupostària per recerca biomédica de l'Esclerosi Lateral Amiotrófica també coneguda com l'ELA? I que aquesta malaltia té un tracte equiparable a malalties neurològiques similars? És que els ciutadans que confiem en les nostres Institucions ens resistim a fer cas d'afirmacions malintencionades que asseguren que no es fa res per trobar solucions per aquesta enfermetat mortal.

Igualment la Senyora Consellera de Sanitat, podrà disipar els dubtes sembrats pels que afirmen que als grans Hospitals Públics no existeix ni un sol equip d'investigadors permanents per facilitar la diagnosi de l'ELA?

La gent normal necessitem que aquestes dues Conselleries surtin al pas d'aquesta campanya de descrédit on s'insinúa que els polítics, manin o no manin, sols els interessa la "foto" i el sou. Han de desmentir públicament aquestes insidioses afirmacions explicant amb tota mena de dades el que es fa per l'ELA, donant suport a la ciutadania que confia amb ells i les Institucions que representen.

Plataforma Activa per l'ELA